8. juni 2019

af doggy #3


Doggys modersmål

D gik rundt og øvede sig i forholdsordene, endelserne, tiderne, lang tillægsform, kort tillægsform, datid, før nutid, nutid, før datid, og var der flere? Det kunne han ikke huske, og fortsatte med at repetere dem som han kunne, og dagen var ved at blive stille og gå sin vej, og fuglene at synge sange for ungerne og natten skulle til at ligge sin store mave oven på dem alle, og A kunne høres på trapperne og Doggy blev nervøs, havde han nu lært det ordentligt og døren gik op og ind kom A, og A tog sin jakke af, og begyndte at spørge ind til om Doggy havde lært det sprog, at sproget skulle være hovedsproget, modersmålet, at han skulle snakke det ordentligt, aldrig blande rundt, aldrig pisse på det, at der ikke findes andre sprog, og Doggy som stod med et viskestykke i munden, kunne ikke sige noget, og A begyndte at hive i viskestykket, giv slip Doggy, giv slip! Og Doggy havde ikke lyst, Doggy ville ikke, Doggy ville ikke åbne munden, eller tale eller give efter eller lære mere, for Doggy var udmattet i hovedet men ikke i tænderne, ikke i tænderne, men A lagde al sin vægt på Doggys hoved, som nu var på gulvet som en vindrue der venter på at blive smattet ud, og A slog Doggy med sin albue, Doggy gav slip og A blev sur, og tog sin røde pik frem og stak den ind i Doggys mund og sagde at så måtte Doggy jo lære det på den hårde måde.

af doggy #2

katastrofen er sket. det var set komme. intet nyt her.
det socialnationalistiske parti vandt SELF.
66.000 aber stemte på en rotte. nye borgerlige PSYKOPATERNE kom ind. df eksisterer stadig.
DANMARK. intet har forandret sig. ALMENE BOLIGER RIVES NED FORDI DOGGY'ER IK MÅ BO SAMMEN. mette frederiksen er ingen sejr. PARADIGMESKIFTET ER SKET OG VIL FORTSÆTTE! GRÆNSERNE ER LUKKET.
demokratiet findes IKKE. systemet lever PÅ BEKOSTNING AF ANDRE. MEDIER REPRODUCERER ALT DET DER ER FUCKT!

SE BILLEDET! DOGGY ER DEN ENESTE DOGGY MEN OVERHOVEDET IKKE DEN  ENESTE I MODSTANDEN MOD mette fredddeeriksen, HYKLER HYKLER HYKLER!  MEN DOGGY SKULLE SELVFØLGELIG HAVNE PÅ FORSIDEN!

fuck alle jer som benægter det!   FUCK JER ALLE!

P4L, D4L - PERKER4LIVET - DOGGY4LIFE - 
---MAN KAN IK BARE HOLDE SIN KÆFT ---
!!!!!SOLIDARITET ER AT GØ SAMMEN AF SVINENE!!!!!